Close

MERIȚI CEAȘCA DE CEAI PERFECTĂ!

Pentru a savura la maxim ceașca ta de ceai, trebuie să ții cont de mai mulți factori: calitatea ceaiului, temperatura apei, timpul de infuzare, tipul de ceai.

Fiecare tip de ceai are o perioadă și temperatură de infuzare diferită. Dacă acestea nu sunt respectate, riști ca ceaiul să fie amar.

Ceaiul negru – 3-5 min., 95°C
Ceaiul verde – 2 min., 80-85°C
Ceaiul de ierburi – 4-5 min., 96°C
Ceaiul de fructe – 4 min., 96°C
Ceaiul alb – 1 min., 90°C

Nu judeca ceaiul după culoare. Culoarea apare mai repede, dar pentru a fi aromat, acesta mai are nevoie de timp.

La Arta Ceaiului găsești ceai de calitate superioară din primele patru culegeri. (Pe an se fac 12 culegeri de ceai. Primele culegeri conțin frunze de ceai mai întregi și mai calitative. Cele ce se aproapie de a 12-a culegere sunt considerate ca ultimele resturi de ceai din an).

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *